=MENU=
-NASI MINYAK 80%
-NASI PUTIH 20%
-AYAM MASAK MERAH
-DAGING MASAK HITAM
-DALCA SAYUR
-MASAK LEMAK NENAS IKAN MASIN
-SAMBAL BELACAN/PAPADOM
-BUAH OREN (PENCUCI MULUT)
-AIR KORDIAL
-AIR MINERAL (VIP & TETAMU)
=HI-TEA=
-KARIPAP KENTANG 200PAX
-KUIH KERIA 200PAX
-BUBUR KACANG HIJAU 250PAX
-TEH TARIK 250PAX
=HIDANGAN PENGANTIN=
-2 SET AYAM GOLEK
-2 SET IKAN SIAKAP SWEET SOUR
-1 SET UDANG BERHIAS
-1 SET BUAH-BUAHAN
-3 MENU HIDANGAN DIATAS
=KELENGKAPAN KANOPI=
*6 SET KANOPI ARABIAN (20X20)
-1 SET KANOPI PENGANTIN (LENGKAP)
-4 SET KANOPI TETAMU (LENGKAP)
-4 SET DOME VIP
-2 SET MEJA BUFFET
-SARUNG KERUSI DAN REBEN TETAMU
-PELAYAN LENGKAP BERUNIFORM
ATAU
=KELENGKAPAN DEWAN=
-22 SET MEJA TETAMU
-4 SET MEJA VIP
-1 SET MEJA PENGANTIN
-2 SET MEJA BUFFET
-SARUNG KERUSI DAN REBEN TETAMU
-PELAYAN LENGKAP BERUNIFORM
No comments:
Post a Comment